Aura - Webster, Richard, 1946- (Noxi, 2013)
Naučte se vnímat a interpretovat auru – barevné energetické pásy, které vyzařují z duše každé bytosti. Díky těmto poznatkům získáte silný nástroj k dosažení cílů, zlepšení svého zdraví a také k pomoci druhým. Pomocí mediací, vizualizací a kreativních cvičení se naučíte vstoupit do svého systému čaker a získáte jednoduché návody, jak je čistit a harmonizovat pomocí nerostů a kyvadel, rozpoznávat symptomy nemoci a uzdravit se, chránit svoji auru před psychickým útokem, pochopit aury svých domácích mazlíčků a zbavit je jejich zlých návyků