Dokud nás smrt nerozdělí - Quick, Amanda, 1948- (Baronet, 2016)
Calista Langleyová řídí exkluzivní seznamovací agenturu ve viktoriánském Londýně a pomáhá váženým dámám a gentlemanům, kteří jsou na světě sami. Zničehonic však začne dostávat dárky a tretky určené osobám, které mají hluboký smutek - černé zrcadlo, pohřební věnec, prsten s černým kamínkem. Na všem jsou vyryty její iniciály. Zoufalá Calista nevěří, že by jí policie nějak pomohla, a tak se obrátí na Trenta Hastingse, samotářského spisovatele populárních detektivek. Trent jí však nedůvěřuje, protože se domnívá, že Calista využívá jeho osamělou sestru, která se stala jednou z jejích klientek. Po minulých zkušenostech drží své emoce na uzdě, i když mezi ním a Calistou okamžitě propukne silná přitažlivost. Zatímco se Trent a Calista probírají záznamy o odmítnutých klientech v naději, že naleznou jejího mučitele, začíná být jasné, že nebezpečí nejspíš přichází z Calistiny vlastní tajné minulosti - a že jejího pronásledovatele uspokojí pouze její smrt