Dům smrti - Aichner, Bernhard, 1972- (Knižní klub, 2017)
Lovkyně se mění v lovnou zvěř! Dvacet let prázdný hotel. Vražedkyně na útěku. Noční můra, která nebere konce. Při exhumaci na innsbruckém hřbitově najdou přítomní v rakvi dvě hlavy a čtyři nohy. Jde o vraždu. A jen jedna osoba přichází jako pachatelka v úvahu, funebračka Blumová, která tehdy mrtvé pochovala. Teď hledá útočiště na místě, kterému je lépe se vyhnout. Volné pokračování thrilleru Přítelkyně smrti