Jídlo s.r.o. - Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Už vím proč?, 2015)
Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovkami barevných fotografií, ale i krátkými filmy