Mafie po česku, aneb, Jeden den Bohuslava Panenky - Frýbová, Zdena, 1934-2010 (Šulc-Švarc, 2012)
Zpověď předlistopadového krále veksláků, zlodějů a šmelinářů odhaluje tragikomedii člověka propadajícího chorobné hrabivosti a velikášství