Svátek hojnosti - Davis, Lindsey, 1949- (BB/art, 2016)
Vlády nad Římem se ujal paranoidní císař Domicián a věčné město zachvátila epidemie podivných úmrtí. A blíží se oslavy bohyně Cerery, které pro nepředvídatelného, vypočítavého a chytrého vraha představují přímo roh hojnosti. Vraždám se snaží přijít na kloub Flavia Albia, soukromá informátorka, která to v Římě rozhodně nemá lehké: jedni se ji snaží zmást, další svést, jiní využít pro své zájmy. Neúnavná Albia se stává nepohodlnou a ocitá se ve smrtelném nebezpečí. Nastraží úchylnému vrahovi past, v níž může uvíznout kdokoli