Tam, kde ji našli - McCreight, Kimberly (Ikar, 2016)
Na konci zimy je v potoce poblíž slavného univerzitního kampusu v Ridgedale nalezeno tělo novorozence. O hrozivém nálezu informuje zdejší obyvatele Molly Andersenová, píšící pro místní deník Ridgedale Reade. Když se mladá novinářka pustí do vlastního pátrání, začínají navíc z minulosti malého městečka vystupovat děsivá temná tajemství...