Tři muži ve člunu (o psu nemluvě) - Jerome, Jerome K. 1859-1927 (Omega, 2014)
Rozmarný příběh tří přátel, kteří se vypraví společně na několikadenní dovolenou po řece Temži. Vyprávění je pestrou směsicí příhod a událostí, které je po dobu této svérázné výpravy potkávají na palubě jejich člunu i v pobřežních hospůdkách.