V moci lásky - Enoch, Suzanne (Baronet, 2016)
Madeleine Willitsová byla nucena opustit londýnskou společnost kvůli skandálu, který nezavinila, a přijmout placené zaměstnání na venkově. Když její zaměstnavatel onemocní a v domě se objeví Quinlain Bancrof, markýz z Warfieldu, Maddie je skálopevně odhodlána ho nenávidět. Jenže to nejde. Quinlainova udatnost, s níž čelí venkovu, je jednoduše příliš podmanivá. Není divu, že Maddie zapomene na svou zášť v Quinlainově sladkém objetí... a Quinlain se rozhodne znovu uvést slečnu Willitsovou do vznešené společnosti. Jenomže teprve teď přijdou opravdové překážky a výzvy v podobě soků a žárlivosti! Maddie však ví, že ve skutečnosti touží jen po jediném muži..