Bomba pro Kreml : sám proti ruské mafii - Ryan, Chris, 1961- (Naše vojsko, 2017)
Další z řady špionážně politických thrillerů britského autora, který využívá vlastních zkušeností ze služby u speciálních jednotek. Voják SAS tu stojí prakticky sám proti všehoschopné ruské mafii.