Rukojmí - Pintoff, Stefanie (Knižní klub, 2016)
Ztichlý Manhattan brzy ráno... Před katedrálou svatého Patrika stojí mladá žena, v ruce drží dřevěnou destičku s nápisem „POMOZTE MI“. Je vyděšená, nemluví, a když se jí někdo pokusí vyhovět, umírá zasažena přesně mířenou ranou do čela. Poklidná předvánoční atmosféra rázem vezme za své. Pro jednu agentku FBI, několik rukojmí neznámého šílence a celé město začíná dlouhý a trýznivý den