Váleční štváči : ve službách smrti - Ryan, Chris, 1961- (Naše vojsko, 2016)
Mladý příslušník SAS Danny Black se ocitá na samém konci vyčerpávající mise v Africe. Nebo si to aspoň myslí. Jistý agent MI6 se potřebuje zkontaktovat se syrskými povstaleckými jednotkami. A také se soukromými vojenskými kontraktory, kteří vedou výcvik jedné frakce rebelů. Samozřejmě neoficiálně. Danny se tak ocitá vtažený do temného světa soukromých žoldáků, v němž jsou jednotlivci připraveni zradit kdykoliv kohokoliv..