Kojot a zimní slunovrat - King, Thomas, 1943- (Geobypol, 2010)
Šibal Kojot očekává příchod svých zvířecích kamarádů, chystají se v lesích oslavit zimní slunovrat. Přede dveřmi Kojotova srubu ale stojí malá holčička. Ta je všechny odvádí zasněženými lesy k obchodnímu domu, místu, které nikdy dřív neviděli. Kojot s nadšením bezhlavě nakupuje, aby nakonec zjistil, že naplňovat košík zbožím není to samé jako za ně platit...