Mouchy útočí - Blanck, Ulf, 1962- (Trojka na stopě, 2013)
Další napínavý příběh detektivního klubu Trojka na stopě. Kluci se snaží odhalit příčinu náhlé muší invaze. Na zahradě tety Matyldy se rojí mouchy v ohromném množství. Invaze se záhy rozšiřuje do celého městečka Rocky Beach. Petr, Bob a Justus jsou rozhodnuti zjistit, odkud se ty tisíce much berou. Další věcí, která kluky zajímá, je nově modernizovaná výrobna uzenin, jejíž majitel se na tiskové konferenci chová trochu podezřele.