Panika v Ráji - Blanck, Ulf, 1962- (Trojka na stopě, 2015)
Zvířata kapitána Larsona jsou v nebezpečí. Justus, Petr a Bob, tři malí kriminalisté z Rocky Beach, už brzy narazí na vzrušující stopy. Vypadá to na pořádné dobrodružství. Justus, Petr a Bob milují napínavá dobrodružství. Společně založili detektivní klub Trojka na stopě a řeší jeden zapeklitý případ za druhým