Pekelný Flirt : thriller pro dívky - Gurian, Beatrix, 1961- (Víkend, 2011)
Tony hraje v rockové kapele, je však rebelkou spíše vzhledem. Její přítel Robert píše pro kapelu temné texty. Tony se však na jednom koncertě seznamuje s klukem, o kterém vlastně dlouhou dobu vůbec nic neví. Stačí jí zatím to, že ji velmi přitahuje. Rozchází se s Robertem a nemyslí na nic jiného, než na svou novou lásku. Dokonce souhlasí s tím, že podstoupí zkoušku odvahy: v obchodě s hudbou se dopustí krádeže několika CD. Je ale přistižena a roztáčí se kolotoč děsivých událostí. Tony až příliš pozdě přichází na to, kdo je ve skutečnosti Valle a lidé, kteří ho obklopují.