Pohádky na dobrou noc. - Disney, Walt, 1901-1966 (Disney, 2004)
Vydejte se s námi do světa disneyovských pohádek! V této knize najdete hned čtyři, které si můžete přečíst před spaním. Setkáte se v nich s Medvídkem Pú ze Stokorcového lesa, Lvím králem africké savany, Zvonilkou a jejím kamarádem Terínkem z Nezemě a Burákem ze světa Aut.