Pohádky na dobrou noc. - Disney, Walt, 1901-1966 (Disney (Egmont), 2004)
Vydejte se s námi do světa disneyovských pohádek! V této knize najdete hned čtyři, které si můžete přečíst před spaním. Setkáte se v nich s dobráckým raubířem Ralfem, princeznou Locikou a jejím ochráncem Flynnem Rychlíkem, Burákem ze světa Aut a s příšerkami z města Monstropolis