Tahle píseň ti změní život - Sales, Leila (CooBoo, 2013)
Dívčí román o středoškolačce-mimoňovi, která netouží po ničem jiném, než aby ji její okolí vůbec vzalo na vědomí a aby měla aspoň jednu kamarádku. Elisa se rozhodla od základu změnit, a proto prázdniny před druhým ročníkem střední školy věnuje sledování módních trendů v oblečení, líčení v dívčích časopisech apod. S velkým odhodláním a nadějí se vydá první den do školy a - zázrak se bohužel nekoná. Nikdo si její proměny ani nevšimne a Elisa se rozhodne spáchat sebevraždu, aby všechny ty, kteří ji ve škole znemožňovali a trápili, potrestala. Ale naštěstí jí přípravy trvaly moc dlouho a hrozí otcův návrat z práce, tak svůj pokus odloží. Pak se děj posune o pár měsíců později a Elisa se seznámí s Vicky a Pippou, které ji zavedou do Startu, kde se konají taneční party. Tam se seznámí s Charem, místním DJ-em a v tu chvíli objeví své poslání.