Železný muž - Hughes, Ted, 1930-1998 (Albatros, 2014)
Přečtěte si příběh, ve kterém to rachtá a skřípe, o zradě a přátelství, strachu a nedorozumění a taky jednom velkém vítězství z pera slavného britského básníka Teda Hughese. S napětím pak budete sledovat noční oblohu, zda se nějaká hvězda nezačíná nebezpečně přibližovat či zda nezahlédnete ve svitu měsíce siluetu vesmírného draka