Nový Zéland sakra na těžko - Vacková, Monika, 1978- (Altiplano, 2016)
Touhu poznávat svět ze sedla kola mají Monika a Jirka Vackovi v krvi, a tak překážkou k další velké cestě nebyly ani jejich dvě malé děti. I když Péťa přišel na svět teprve koncem ledna 2015, na konci prosince téhož roku už seděl se svou tříletou ségrou Bárou v letadle, aby se spolu s rodiči podívali vůbec nejdál, kam to z České republiky jde - na Nový Zéland..