Skalpy. - Aaron, Jason, 1973- (Crew, 2014)
Dashiell "Dash" Zlý kůň před patnácti lety prchl před životem v ponížení, chudobě a zoufalství, které panují v indiánské rezervaci Prérijní růže, aby našel něco lepšího. A teď se vrací a zjišťuje, že v rezervaci se toho moc nezměnilo - tedy až na zářivě nové kasino a na to, že kdysi hrdý národ je nyní decimovaný drogami a organizovaným zločinem.