Vraždy slavných - Budinský, Libor, 1967- (Knižní klub, 2004)
Vražda je vždy něco nečekaného, zlého, co přetrhne život uprostřed rozdělané práce, uprostřed vizí a snů. Tak skončil život Johna Lennona, Gianniho Versaceho, císařovny Sisi, sv. Václava či Albrechta z Valdštejna. Kniha Vraždy slavných přináší opět na sto napínavých příběhů z pera Libora Budinského, který v Knižním klubu už vydal úspěšné tituly Sebevraždy slavných, Popravy slavných a knihu Deset prezidentů. Zatímco popravení na svůj konec čekali a sebevrazi se pro něj dokonce sami rozhodli, vraždy nás šokují svou nenadálostí. V knize Vraždy slavných poznáte, že skutečnost může být stejně strhující jako nejbujnější fantazie