Angry Birds : komiks. - Neubauerová, Zuzana (CPress, 2015)
Na Kvíklandu došlo ke katastrofě. Tedy aspoň pro ptačí obyvatele ostrova. Nejlepší zbraň proti loupeživým prasatům je na kousky a Reptáci jsou úplně bezbranní. Jak bez proslulého praku uchrání svá vejce?A co se stane, když vepřisluhovačům císaře Ovara I. Dojde, že některá prasata nemusí pracovat? Nejvtipnější způsob vzpoury jaký svět zažil, bude mít tak veliké důsledky, že prasata dokonce zapomenou na jediný cíl všeho snažení – Reptačí vejce!