Angry Birds. To je trefa! : hry, tvoření a jiné zábavné aktivity - Dufek, Pavel, 1957- (CPress, 2014)
My, Reptáci, vyhlašujeme slavnostně svatou válku prasatům! Ve jménu šunky, do nich! Pomůžeš nám zbavit se všech odporných vepřisluhovačů? Ale pozor! Nebude to snadné. Ti zelení ničemové jsou schopni učunit cokoliv, aby nám ukradli naše vejce. Na programu jsou bludiště, sudoku, šifrované zprávy, postřehové hry a další. Tak jen do toho, zaženeme nudu jako prasata do ohrady! V knize jsou roztroušena zlatá vejce. Na konci každé kapitoly si můžeš v jedné hře ověřit, zda jsi je našel všechna. Proto měj oči na stopkách, aby ti žádné vejce neuniklo