Jak vydrhnout velrybě stoličku : kniha Dilbertových příběhů - Adams, Scott, 1957- (Světové komiksy česky, 2010)
Pro ty, kdo ještě nevědí, Dilbert je komiks moderní doby. Je to typický americký příběh introvertního inženýra a jeho megalomaniakálního psa, plný duchaplných postřehů (sarkasmů), vřelého přátelství (mezi člověkem a počítačem), vznešených ambicí (bludů o slávě) a smíchu, rozechvívajícího celé břicho (snadno zaměnitelného se zažívacími obtížemi).