Garfield čím větší, tím lepší - Davis, Jim, 1945- (Sebrané Garfieldovy stripy, 2010)
S další porcí zábavy Garfield opět dosahuje nečekaných šířek! Je tlustý, líný, cynický a hlubokomyslný. Pořád nesnáší pavouky a pondělí. Pořád miluje lasaně a svého medvídka Pookyho. Pořád šikanuje Jona a Odieho, dva největší trouby pod sluncem. Nic se prostě nezměnilo - Garfield je pořád stejný.