Život je svině, proto je třeba být hajzl. - Bernášek, Kamil (BB/art, 2014)
Tato kniha je plná černého humoru, cynismu, šovinismu, sprostých slov, sexu, drog, alkoholu a politické nekorektnosti, a proto by ji neměl nikdo číst.