Abeceda mzdové účetní 2017 - Šubrt, Bořivoj, 1948- (Práce. Mzdy. Pojištění, 2017)
Tento bestseller mzdového účetnictví vycházející již ve 27. vydání je svým rozsahem a způsobem zpracování zcela jedinečnou a nepostradatelnou pomůckou mzdových účetních. Srozumitelný výklad je doplněn desítkami praktických příkladů, vzory dokumentů, formuláři s ukázkou správného vyplnění a v neposlední řadě také odkazy na příslušná zákonná ustanovení, které nenarušují samotný výklad, ale jsou pro lepší přehlednost umístěny po stranách textu