Podvojné účetnictví a účetní závěrka : průvodce podvojným účetnictvím k 1. 1. 2017 - Ryneš, Petr, 1963- (Účetnictví, 2017)
Již 17. vydání této jedinečné a pro každého účetního nezbytné publikace se zabývá problematikou vedení podvojného účetnictví pro podnikatele v roce 2017 a sestavováním účetní závěrky za rok 2016 a předkládá rovněž přehled změn v účetnictví od 1. 1. 2017 ve všech právních a daňových souvislostech