Roční zúčtování daně z příjmů ze závislé činnosti za rok 2016 - Lošťák, Milan, 1953- (Daně (ANAG), 2016)
Kniha svým podrobným výkladem přispívá k lepší orientaci při provádění ročního zúčtování daně z příjmů ze závislé činnosti za rok 2016