Sbírka souvztažností k účtům směrné účtové osnovy se vzorovou účtovou osnovou s rozsáhlejšími opravami pro rok 2017: příručka pro účetní a jiné ekonomické pracovníky - Jindrák, Jaroslav (Účetnictví, 2017)
Příručka určená účetním pracovníkům obsahuje souvztažnosti k účtům směrné účtové osnovy s opravami pro rok 2017