Divergence - Roth, Veronica, 1988- (CooBoo, 2016)
Fantaskní román z dystopické série věnované především mladistvým se odehrává v blízké budoucnosti města Chicaga, kde společnost funguje na základě pěti frakcí utužujících určité schopnosti a ctnosti.