Krvavé ostří - Maas, Sarah J., 1986- (CooBoo, 2017)
Staňte se svědky vzestupu a pádu Celaeny Sardothien coby adarlanského zabijáka! Celaena Sardothien je nejobávanějším zabijákem celého Adarlanu, ale jako obyvatelka Tvrze vrahů musí bezvýhradně poslouchat svého pána Arobynna Hamela. Aby prokázala a prověřila své schopnosti, je nucena se vydat na několik odvážných misí. Ocitne se tak na vzdálených ostrovech, uprostřed nemilosrdné pouště i na výpravě za osvobozením otroků. Ne vždy ale jedná v souladu s Arobynnovými příkazy a za to by mohla zaplatit vlastním životem