Píseň o Bernadettě - Werfel, Franz, 1890-1945. (Světová próza (Vyšehrad), 2017)
Dokumentární román, který na základě faktů vypravuje o životě Bernadetty Soubirousové, chudobného a neduživého děvčátka z pyrenejského podhůří.