Příprava na přijímací zkoušky na SŠ : matematika 8letá gymnázia - Husar, Petr (Fragment, 2009)
Vyzkoušejte si příjímací zkoušky na osmiletá gymnázia nanečisto. Své znalosti z českého jazyka si díky této přehledně uspořádané cvičebnici, která obsahuje dikáty, opravná cvičení a jazykové rozbory, můžete ověřit s předstihem. Správná řešení najdete za každým testem.