Příprava na přijímací zkoušky na SŠ : všeobecný přehled 8letá gymnázia - Eislerová, Jana, 1942- (Fragment, 2009)
Chcete se dostat na 8leté gymnázium nebo odbornou školu? Tato publikace vám pomůže připravit se na přijímací zkoušky. V testech z literatury, dějepisu, zeměpisu, přírodovědy nebo při řešení nezvyklých matematických úloh či hádanek si ověříte svůj všeobecný přehled. Po kontrole správného řešení zjistíte, co vám jde a co byste si měli ještě zopakovat.