Univerzita výjimečných. - Charbonneau, Joelle, 1974- (Fragment, 2017)
Cia Valeová byla vládou vybrána do elitní skupiny nejlepších a nejnadanějších studentů ze všech kolonií. Na Univerzitě v Tosu se z ní má stát jeden z vůdců válkou zničené země. Kvůli tomu musela podstoupit brutální testování