Bob a Bobek, králíci z klobouku : obrazová kniha podle večerníčku - Jiránek, Vladimír, 1938-2012 (Edice ČT, 2017)
Klobouk kouzelníka Pokustona není obyčejný klobouk. Bydlí v něm totiž dva králíci - Bob a Bobek. Když ráno vstanou, zacvičí si a jdou do práce. Každý den zažívají nová a nečekaná dobrodružství a veselé příhody. Setkáme se s nimi v devíti příbězích a dozvíme se, jak pracovali na zahradě, na stavbě, u pumpy či jako truhláři, jak si zajezdili na koloběžce i na bruslích, jak si zalétali vzduchem a jak se ocitli na moři a také na útěku. Komiksové zpracování prvních 9 dílů kultovního večerníčku, který se umístil na prvních příčkách v rámci ankety oblíbenosti z Večerníčkova pohádkového špalíčku