Gruffalo - Donaldson, Julia (Svojtka & Co, 2014)
Vstupte s námi do černého lesa, odhalte kdo tam žije a prožijte neuvěřitelné... Čtivě napsané, moderní, zábavné, vtipné, místy i trochu strašidelné příběhy o příšeře Gruffalovi dětem ukážou, že i to nejhroznější monstrum nemusí být ve skutečnosti tak děsné.