Hledání podmanivé krásy - Probst, Jennifer (Ikar, 2016)
Gen MacKenziová má před sebou nejšťastnější den svého života, svou svatbu. Anebo se o tom alespoň snaží přesvědčit. Jak se vlastně stalo, že z jejího dokonalého snoubence, úspěšného lékaře a jejího šéfa, stal manipulativní sobec? Když Gen čeká v kostele na okamžik, než bude muset projít uličkou k oltáři, poslechne náhlý impuls a místo do manželství skočí z kostelního okna – přímo do náruče Wolfa, svého nejlepšího přítele...