Tvoje státní přijímačky 2017. (Gaudetop, 2016)
Příprava na přijímací zkoušky na střední školy a gymnázia je základem úspěchu. Publikace představuje efektivní způsob přípravy na státní přijímací zkoušky z českého jazyka a literatury. Je cíleně určena k přípravě na přijímací zkoušky na SŠ a gymnázia pro rok 2017 v souladu s aktuální koncepcí a požadavky na státní přijímací zkoušky 2017