Politická sebevražda - Palmer, Michael, 1942-2013 (Aktuell, 2016)
Lékař Gary McHugh, proslulý washingtonský lékař vyšších vrstev, v panice zavolá svému bývalému spolužákovi a příteli Lou Welcomovi. McHugh věří, že bude obviněn z vraždy, kterou nespáchal, a prosí přítele o pomoc při pátrání po skutečném vrahovi. Vzhledem k tomu, že zavražděným je senátor Elias Colston, Lou se při pátrání dostane do nejvyšších vládních i armádních kruhů. Jako by neměl dost svých starostí rozvedeného a zadluženého otce pubertální dcery, ponoří se do odhalování zákulisí záhadných zločinů, kdy mu samotnému půjde o život - ale především půjde i o bezpečí celých Spojených států