Volání divočiny - London, Jack, 1876-1916. (KomiX, 2010)
Londonovo Volání divočiny je mistrovským dílem jak svým stylem, tak i proto, že povyšuje dobrodružné příběhy na úroveň klasické literatury. Komiksové zpracování je určeno čtenářům již od 9 let. Úžasné obrazové ztvárnění a úchvatný čtivý text přiblíží toto zajímavé a napínavé vyprávění. Buck je čtyřletý pastevecký pes hýčkaný svým pánem a jeho rodinou. Jeho život se rázem změní ve chvíli, kdy je unesen a prodán, aby sloužil během zlaté horečky na Klondiku a tahal těžké saně hlubokým sněhem. V novém prostředí brzy zjistí, že jeho vrozené instinkty mu umožní nejen přežít, ale že ve svobodném, volném a divokém životě nakonec nachází i zalíbení.