Blesková povodeň : nestačí jen umět plavat - Ryan, Chris, 1961- (Naše vojsko, 2017)
Přílivová vlna. Vytrvalý déšť. Hladina řeky prudce stoupá. Co byste dělali vy? Ben přijíždí na jeden den do Londýna. Jeho návštěva se během okamžiku změní v zoufalý boj o přežití. Poškozená Bariéra na Temži nedokáže zastavit mohutnou přílivovou vlnu. Voda zaplavuje ulice města a ničí vše, co jí stojí v cestě