Téměř ctihodná liga pirátů. - Carlson, Caroline (Host, 2017)
Když kapitán Černozub spojenectvím se Vzbouřenci ukáže svoji prolhanou tvář, složí Hilary zbraně a doufá, že Téměř ctihodná liga pirátů jednou získá nového ctihodného (nebo alespoň téměř ctihodného) prezidenta. Její oddaná posádka je přesvědčená, že by se na tuto pozici skvěle hodila právě ona. A tak Hilary s pomocí přátel - upovídaného chrliče nevyjímaje - vyzve Černozuba k bitvě na Širých mořích. Pokud vyhraje, stane se novou prezidentkou Ligy. Ale co když prohraje?