Všichni jsme utkáni z hvězd - Coleman, Rowan (Domino, 2017)
Stella Careyová je provdána za válečného veterána Vincenta, který po návratu z bojů tráví večery ve společnosti traumatických vzpomínek, úplně uzavřen před vnějším světem. Aby unikla před neutěšenou realitou domova, bere si Stella stále více nočních směn v hospicu. Rozmluvy s pacienty jí přinášejí zvláštní klid. Seznamuje se s jejich osudy a vnímá, jak je pro umírajícího člověka důležité urovnat a uzavřít vztahy s blízkými