Čistá láska - Benková, Jana, 1970- (MOBA, 2017)
Líza bydlí se svou sestrou a společně provozují rodinnou cukrárnu, kterou zdědily. Finanční tíseň však Lízu donutí přijmout druhé zaměstnání ve městě. Odpálkuje Patrika, nápadníka ze sousedství, a po uši se zamiluje do záletnického šéfa Romana. Líza si užívá a věří, že ho dokáže změnit, že s ním bude šťastná. Jenže se plete, a tak zatímco s pohledným Patrikem se dává dohromady její sestra, ona snáší jedno nemilé překvapení za druhým...