Jak čelit utrpení : odvaha a naděje ve světě plném problémů - Badenas, Roberto, 1943- (Advent-Orion, 2016)
Tato kniha hledá odpovědi i na následující otázky: Do jaké míry je možné vyhnout se bolesti? Co všechno můžeme udělat, abychom pochopili bolest a naučili se ji kontrolovat? Jak můžeme překonat bolest, abychom i tuto doprovodnou součást smrti zapojili do služby života?