Nevšední příběhy pro zvídavé kluky a holky - Kernová, Katarína (Život a zdraví (Advent-Orion), 2014)
V tomto díle se děti naučí, že křivda bolí a je třeba ji vždy napravit. Zjistí, že více zmůžou laskavým jednáním než hádkami a bojem